Portraiture : Farmer

berlibur kerumah nenek by zakyakbar 13Holaaa, i come back to Bandung again!!! now, i visit Cikoneng, place near my campus and there are have a good view for landscape, but sadly fog cover the sunrise so you can’t see the shine of the sun :( *hiks!*. But party must go on, so i bring vodka and martini to go to the party #eh, ups i got wrong focus :p . Because the panoramic not “cihuy” so the interest came to farmer and the paddy field, i talk with the farmer, asking the permission to take picture, and many more. Fun fact at that is, when you ask to take picture, they really excited, and they are like a racing to get more photos haha. And here there are, have fun with the photos :D .

berlibur kerumah nenek by zakyakbar 11Setelah awalnya sok-sokan pake bahasa inggris, sekarang saya pake bahasa indonesia biar ada rasa nasionalisnyalah ya *apeu* . Jadi beberapa kejadian unik dari foto ini, pas moto ini saya datengnya hari minggu bersama teman-teman photoST seru juga sih, karena udah lama banget saya ga ngumpul dan hunting bareng mereka hehe, Jadilah kita terjun kesawah yeay.berlibur kerumah nenek by zakyakbar 10berlibur kerumah nenek by zakyakbar 1berlibur kerumah nenek by zakyakbar 4berlibur kerumah nenek by zakyakbar 3berlibur kerumah nenek by zakyakbar 2berlibur kerumah nenek by zakyakbar 9berlibur kerumah nenek by zakyakbar 8

Cerita lucu dari bapak ini adalah, pas difoto dia kayaknya tegang banget, dan kayak kaget banget difoto. Saya beri intruksi biar kalem aja dan biar lakukan saja aktifitasnya, tapi tetep aja nih bapak masih kaku dan kikuk pas mau difoto. Agak lucu jga pas moto dia, dan temannya disebelahan kayak ngecengin gitu haha

berlibur kerumah nenek by zakyakbar 6berlibur kerumah nenek by zakyakbar 7berlibur kerumah nenek by zakyakbar 5berlibur kerumah nenek by zakyakbar 12

Yang sekian kunjungan di pagi cikoneng, semoga lain kali saya bisa kebelahan indonesia lainnya untuk motret human atau landscape yeay. Dan saya ucapkan terima kasih kepada temen-temen photost atas waktunya. yeaay.

berlibur kerumah nenek by zakyakbar 14ps. i want to share my knowledge again about photography, what should we discuss? any idea? padahal gw udah sering dimarahin senior gw dikantor untuk fotografi :|

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s